Ben jij een dichter?

De inschrijving voor de 3e Goudse Dichterschool is geopend!

Fotobewerking Peter Kwanten

Het was mooi! Het wordt weer mooi.
Op de laatste avond van de 2e Goudse Dichtersschool – een ‘reis’, meer dan een opleiding – hebben deelnemers, coaches en docenten prachtige gedichten laten horen en getoond dat ze hun publiek kunnen bereiken. In een kleine bundel zijn alle gedichten bij elkaar gebracht.

De hoogste tijd om de inschrijving open te stellen voor de 3e Goudse dichterschool 2022-2023. Op www.goudsedichtersschool.nl is alle informatie te vinden. We bekijken vooraf op milde wijze drie van je gedichten en bepalen op die wijze of deelname zinvol is en wie als coach je bij deelname gaat ondersteunen in deze poëtische reis. Maar aarzel niet – of stel gewoon je vragen. Dan mogen we je hopelijk verwelkomen in de 3e Goudse Dichtersschool.

De opleiding is mogelijk gemaakt met Financiële bijdragen van Northedge B.V. De Garenspinnerij en het Prins Bernhard Fonds. Ook hebben de docenten Monica Boschman en Annemiek Engelen voor een heel net tarief gewerkt en de coaches Ruud Broekhuizen, Hanneke Leroux, Corie Grootendorst, Wanda Micke, Frida Domacassé, Jan Graafland en Peter Noordhoek. De voorkant van de bundel is van Rins Heidema. Ben van Bommel deed de coördinatie voor de coaches en diezelfde Peter was verantwoordelijk voor de organisatie. En natuurlijk is de opleiding vooral mogelijk gemaakt door de 11 fantastische deelnemers!

Voor de bundel: zie hier.